E sigurtë në rrjet

Çdo faqe në internet e lënë gjurmë në shfletuesin. Për të parandaluar që njerëzit që përdorin të njëjtin kompjuter të zbulojnë se keni vizituar këtë faqe, duhet të fshini cache -in, cookies dhe historinë e shfletuesit menjëherë pasi të keni mbyllur dritaren e shfletuesit. 
Mos i ruani faqet si faqeshënues ose në listat publike të leximit. Ata mund t'u tregojnë të tjerëve se cilat faqe keni vizituar.
Pastroni historinë e shfletimit
Shkoni te zgjedhjet e shfletuesit

Shkoni te zgjedhjet e shfletuesit

Klikoni në

Klikoni në "Shfletimi i të dhënave dhe historisë"

Fshini të gjitha të dhënat përkatëse këtu

Fshini të gjitha të dhënat përkatëse këtu

Këtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me shfletuesit më të zakonshëm

Seite verlassen